full color pprinten & aanbrengen

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Full color printen en…

BLOG

Optimaliseer je full-color etiketteringsproces

Print & Apply systemen met de Epson C6000

Ben je op zoek naar een geavanceerde oplossing voor het afdrukken en automatisch aanbrengen van full-color labels op jouw producten? Ontdek hoe de Epson ColorWorks C6000-serie in combinatie met onze maatwerk Print & Apply-systemen het etiketteringsproces in jouw productielijn naar een hoger niveau kan tillen.

Epson ColorWorks C6000: Kracht in kleurenlabelling

Met de Epson ColorWorks C6000-serie beschik je over krachtige kleurenlabelprinters die zijn ontworpen voor industriële en commerciële toepassingen. Dankzij de PrecisionCore-technologie levert deze serie scherpe, levendige afdrukken van hoge kwaliteit, ideaal voor het labelen van producten, verpakkingen en meer. De duurzaamheid en flexibele mediaverwerking maken de C6000 geschikt voor diverse labelbehoeften.

Epson print&apply

Print & Apply: Automatiseer en Optimaliseer

Het integreren van Print & Apply-systemen in jouw productielijn betekent een significante stap naar automatisering en optimalisatie van het etiketteringsproces. Deze systemen combineren labelprinters met applicatoren, waardoor labels automatisch worden afgedrukt en nauwkeurig op producten worden aangebracht.

Configuraties voor elke toepassing

Of je nu labels op de bovenkant, zijkant, onderkant of rondom jouw producten wilt aanbrengen, onze Print & Apply-systemen bieden diverse mogelijkheden. Voor cilindrische producten zoals flessen kunnen we een Epson kleurenlabelprinter (bijvoorbeeld de C6000 of C6500) combineren met een semi-automatische etiketteermachine die de etiketten nauwkeurig rondom het product aanbrengt. Wanneer een etiket aan de boven-of zijkant moeten worden aangebracht integreren we een applicator met de Epson labelprinter zodat een compacte oplossing ontstaat. Er zijn zelfs mogelijkheden om aan de onderkant van producten een full-color geprint etiket aan te brengen. 

Flexibiliteit op maat: Aanpasbare applicatoren

Niet elke toepassing is hetzelfde, en daarom is het goed om te weten dat applicatoren altijd op maat gemaakt kunnen worden. Bespreek jouw specifieke behoeften met ons om zo een Print & Apply systeem te configureren dat perfect aansluit op jouw productie omgeving. Wij denken graag mee over de best passende oplossing, waarbij je kan denken aan bovenzijde etiketteren, zijkant etiketteren of rondom etiketteren. 

Bovenzijde etiketteren

Bovenzijde etiketteren

Applicators die na het printen het etiket aanbrengen aan de bovenzijde van een verpakking.

Zijkant etiketteren

Zijkant etiketteren

Applicators die na het printen het etiket aanbrengen op één of meer van de zijkanten van een verpakking of pallet.

Detail_rondom_Etipack

Rondom etiketteren

Applicators die na het printen het etiket semi-automatisch rondom een cilindrisch product aanbrengen.

Verbeter de efficiëntie, nauwkeurigheid en snelheid van jouw etiketteringsproces met een kleurenlabelprinter uit de Epson ColorWorks serie. Deze printer samen met de gewenste applictor (al dan niet op maat gemaakt) biedt je vele voordelen; 

Labels en Meer is merkonafhankelijk, we kijken naar wat voor jou de beste oplossing is.
We zijn partner van alle gerenommeerde merken zoals Epson, Datalogic, Zebra, Unitech, Honeywell en Point Mobile

 

Graag denken we mee! Stuur ons een berichtje op info@labelsenmeer.nl of bel: +31 (0)85 303 71 32.  

 

Datalogic_logo
Zebra_logo
Honeywell_Logo_zw
Unitech_logo
PointMobile_logo
Winkelmandje