Kleuren labelprinters

  1. Home
  2. /
  3. Onze producten
  4. /
  5. Label printers
  6. /
  7. Kleuren labelprinters

Label printers

KLEUREN LABEL PRINTERS

Heeft u veel wisselende en kleine batches en daarom liever geen voorgedrukte etiketten op voorraad? Wellicht is een kleuren etikettenprinter dan wel iets voor u. Hiermee bepaalt u zelf de oplages en kunt u zo vaak u wilt de lay-out aanpassen.

Er is inmiddels veel keuze in kleuren label printers, van relatief eenvoudige inkjet printers (kleurstof en/of pigment) tot industriële digitale fullcolour printers die op hoge snelheid hoogwaardige etiketten kunnen printen.  Labels en Meer adviseert u graag en biedt een grote keuze aan kleuren label printers van gerenommeerde merken zoals Epson, Afinia, Primera e.d..

Wilt u advies over welke printer voor u de juiste keuze is? Hieronder een greep ons ons aanbod. Voor meer details en informatie, neem gerust contact op met onze aankoopbegeleiders, zij adviseren u graag.

Liever uw etiketten laten printen?

Labels en Meer biedt ook een printservice aan. Wij beschikken over moderne apparatuur om uw etiketten snel en vakkundig voor u te printen. Of het nu gaat om etiketten op rol of om A4 vellen, wij zijn u graag van dienst. Meer informatie? Laat het ons weten!

Een greep uit ons assortiment kleuren label printers

Kleuren label printer Epson TM-C7500

Epson C7500

De C7500 print fullcolour etiketten op hoge snelheid waarmee u etiketten wanneer nodig in uw eigen bedrijf afdrukt. De Epson C-7500 print fullcolour labels met afdruksnelheden van maximaal 300mm/sec.

Kleuren labelprinter van Epson Colorworks serie - C6000

Epson C6000

De ColorWorks C6000 series biedt nieuwe mogelijkheden voor kleine en middelgrote bedrijven in diverse sectoren. Flexibel uit te rusten met een cutter of peeler. Heel geschikt voor bedrijven die veel SKU's beheren

Kleurenprinter van Afinia L502

Afinia L502

De L502 van Afinia is een van de eerste labelprinters voor etiketten op rol met duo ink technology. Hierdoor kunnen scherpe en levendige kleuren labels geprint worden met een dye-based printkop.

Kleuren label printer van Primera - LX2000

DTM LX2000

De LX2000e vertegenwoordigt een compleet nieuwe productklasse in labelprinters. Het is DTM's (voorheen Primera) nieuwste en snelste inkjet etiketten printer op basis van pigment inkten.

Shopping Basket