inkten

Verbruiksartikelen

INKTEN

Labels en Meer levert inktcartridges voor alle kleuren labelprinters. Omdat er veel verschil in het type cartridge maar ook in het type inkt zit, is het essentieel een goed beeld te hebben van de printsituatie. Het komt altijd neer op de juiste afstemming tussen printer, etiketten en inkt.

Inkjet inkten zijn er in twee verschillende soorten: dye based inkten of pigmentinkten. Dye based inkt geeft schitterende, levendige kleuren voor het printen van opvallende labels voor je producten. Pigment inkt is zeer duurzaam, geeft een langdurig resultaat en is geschikt voor meer industriële toepassingen.

In veel gevallen bepaalt de keuze van de printer met welke type inkt er geprint kan worden. Sommige printers bieden de mogelijkheid om van beide inkttypen gebruik te maken, bijvoorbeeld door het wisselen van een cartridge.

Check je voorraad!

Wij adviseren om altijd een extra cartridge van iedere kleur op voorraad te houden. Dit geldt zeker ook voor de maintenance boxen.

Veel soorten inkt kunnen wij direct uit voorraad leveren,
maar garanderen kunnen we dit niet. En niets zo vervelend als stil komen te staan omdat je inkt of je maintenance boxen op zijn! 

Een greep uit ons assortiment inkten

Epson-C7500-cartridges

Epson inkt

Wij leveren inkt voor alle Epson printers. Houd er rekening mee of je de matte of glossy variant wenst.

Inktcartridges voor Primera kleuren labelprinter

Primera inkt

Voor inkt voor alle Primera full colour printers kan je bij ons terecht.

Inktcartridge voor Afinia L502 met dye ink zwart

Afinia inkt

Labels en Meer levert inkt cartridges voor alle Afinia printers.

Meer weten over inkt cartidges of inkjet printen?

Wil je weten welke cartridge je precies nodig hebt? Of ben je nieuwsgierig of het zelf printen van etiketten met een inkjet kleurenprinter iets voor jou kan zijn? 
Bel of mail ons gerust, wij adviseren je graag!