Desktop printers

Label printers

DESKTOP PRINTERS

Wanneer u op zoek bent naar een compacte printer om kleine of middelgrote volumes af te drukken is een desktop printer voor u de juiste keuze. Met een lage investering haalt u met dit type label printers een betrouwbare en toch verrassend veelzijdige oplossing is huis.

Desktop printers zijn verkrijgbaar als direct thermische variant, voor printen zonder printlint of als thermo transfer variant waarbij wel gebruik wordt gemaakt van printlint. Labels en Meer biedt een grote keuze aan desktop printers van alle gerenommeerde merken zoals Toshiba, CAB, Zebra e.d..

Wilt u advies over welke printer voor u de juiste keuze is? Hieronder een greep ons ons aanbod. Voor meer details en informatie, neem gerust contact op met onze aankoopbegeleiders, zij adviseren u graag.

De voordelen van een Desktop printer op een rij:

Een greep uit ons assortiment desktop printers

Foto van een desktop label printer Toshiba B-FV4T

Toshiba B-FV4

De Toshiba B-FV4 printserie is een scherp geprijsde, compacte en veelzijdige barcode printer. Klein genoeg om te passen in beperkte ruimtes maar met de flexibiliteit om te kunnen integreren in elke kantooromgeving.

Desktop label printer BV400D direct thermisch van Toshiba - wit

Toshiba BV400D

De nieuwste printer van Toshiba is de BV400D. Uiterst robuust en betrouwbaar, garandeert uitstekende printresultaten ook op hoge snelheid. Een slimme printer, met veel connectiviteit die erg intuïtief in gebruik is. Met of zonder display verkrijgbaar.

Desktop label printer CAB MACH 1

CAB MACH 1 & 2

De CAB MACH 1 en MACH 2 labelprinters zijn de eerste 4 inch desktopprinters van CAB, uiterst robuust dankzij hun stevige dubbelwandige constructie.

Desktop label printer Zebra ZD420

Zebra ZD421

De ZD serie printers zijn zo ontwikkeld dat ze geschikt zijn voor diverse toepassingen en sectoren. Door hun compacte formaat passen de printers perfect in kleinere, industriële werkruimtes.