Proglove

barcode scanners

HANDSFREE SCANNEN MET PROGLOVE

Gemiddeld grijpen logistieke medewerkers 1.000 per dienst naar hun scanner. Een standaard handscanner moet opgepakt en weer neergelegd worden, onnodige handelingen die tijd kosten en de workflow onderbreken. Met een ProGlove op de handrug besparen medewerkers tijd en zijn de handen vrij voor het primaire werk zoals het verzamelen van producten of het overdragen van voorraad.

De bekroonde draagbare barcodescanners van ProGlove zorgen ervoor dat je meer gedaan krijgt in minder tijd. Door jarenlang onderzoek kan ProGlove met de MARK series handsfree scanners de beste technologie in zijn soort garanderen. Door de juiste pasvorm, formaat en functionaliteit blijf je met ProGlove de concurrentie voor. 

Kwaliteit verzekert bij iedere scan, door ongeëvenaarde ergonomie, robuustheid, snelheid en mobiliteit! 

MARK-Basic-in-a-snap-1

ProGlove MARK series

MARK-Basic-SR_MR-1

MARK Basic

De MARK Basic wearable scanner is het instapmodel van ProGlove. In plaats van het werk te moten onderbreken om een handscanner te pakken, kan je vrij bewegen en tot wel 4 seconden per scan besparen.

MARK 2-SR-MR

MARK 2

Bovenop de functies van de MARK Basic biedt de MARK 2 het grote voordeel van intuïtieve feedback; de ProGlove laat weten of de scan goed is uitgevoerd. Daarnaast is de levensduur van de batterij langer.

MARK-Display-standard-range-mid-range-1

MARK Display

De MARK Display biedt twee-wegcommunicatie en toont cruciale informatie in het display. Ideaal bijvoorbeeld tijdens orderpicking of het tellen van voorraden.

Proglove-how-it-works-mark 2
MARK-Basic-SR_MR-2
MARK 2-SR-MR
MARK-Display-standard-range-mid-range-1

MARK BASIC

MARK 2

MARK DISPLAY

Scan range

Standard range: 10 – 80 cm
Mid range: 30 – 150 cm

Standard range: 10 – 80 cm
Mid range: 30 – 150 cm

Standard range: 10 – 80 cm
Mid range: 30 – 150 cm

Worker guidance

LED, Sound, Vibration

LED, Sound, Vibration

1,54″ E-ink display
LED, Sound, Vibration

Connection

BLE

BLE, Sub-1-GHz

BLE

Battery life

5.000 scans

10.000 scans

6.000 scans

Ruggedness

50 drops from 2 meter

100 drops from 2 meter

50 drops from 2 meter

IP Class

IP 43

IP 54

IP 54

accessoires-proglove

ACCESSOIRES VOOR JE PROGLOVE

De wearables van ProGlove omvatten de Index Trigger en Reel. Beide zijn volledig compatibel met alle scanners uit de MARK series. Ontworpen met het comfort en veiligheid van werknemers in gedachten, met het uitgangspunt om optimaal en efficiënt te kunnen werken.  

index trigger

Deze handschoen maakt volledig handsfree scannen mogelijk. Met opties voor rechts- en linkshandige werknemers en verkrijgbaar in verschillende maten. Ideaal wanneer het nodig is om handen vrij te hebben tijdens het werk. Minder onderbrekingen en gegarandeert comfortabel.

REEL

MARK scanners aan een haspel, ideaal bij een laag scanvolume. De scanner wordt eenvoudig bevestigt op een kantelbare clip of lanyard om de hals. De scan functie werkt in gesloten positie of wanneer de scanner uitgetrokken is. Gemakkelijk en snel binnen handbereik.

Bekijk hier hoe eenvoudig het werkt

De industriële wearables van ProGlove zijn gemaakt om het werk in industrie en logistiek ‘smarter’ te maken. Door werknemers centraal te zetten in hun producten,
kan je met de ProGlove scanners tot wel 4 seconden per scan tijd besparen. Maar bovenal zijn de scanners heel gebruiksvriendelijk. Zowel het in gebruik nemen als het gedurende de dag gebruiken van de scanners is kinderspel.  Dit gemak zorgt ervoor dat werknemers graag met ProGlove werken. In onderstaande video’s zie je hoe makkelijk het werken met de ProGlove handscanners is.
En ben je dan nog niet overtuigd? We geven je graag een geheel vrijblijvende demonstratie, zodat je er zelf eens mee kan testen. 

Eenvoudig te koppelen met bestaande systemen

ProGlove ondersteunt alle industriestandaarden als het gaat om het verbinden van de ProGlove barcodecodescanners met ERP- of WMS systemen of Cloud omgeving. Gebouwd voor jullie omgeving, ongeacht of je SAP, Oracle, een op Telnet gebaseerd systeem of uw eigen enterprise systeem. Host ProGlove gegevens eenvoudig in je eigen cloud of stream ze naar je BI-Tools. Codering is niet nodig! 

Insight-Mobile-Activity-Scan2Pair
Gateway-Transparent-With-Shadow
IOS-connectivity