label software

  1. Home
  2. /
  3. Onze producten
  4. /
  5. Label software

onze producten

LABEL SOFTWARE

Labels en Meer biedt een ruim assortiment aan barcode- en labelsoftware. We werken hiervoor samen met de bekende kwaliteitsmerken BarTender en NiceLabel. Voor ieder bedrijf adviseren we de juiste oplossing om zo eenvoudig en efficiënt mogelijk labels te kunnen printen. 

Naast het printen van etiketten kunnen uiteraard ook kaarten en RFID-tags bedrukt worden met behulp van deze software. 

 

Tim van der Hoorn - product specialist van Labels en MeerNaast een goed en altijd passend advies omtrent de beste etiket ontwerp software, neemt Labels en Meer je graag de installatie en configuratie uit handen. Zo kan jij direct aan de slag. Wij leveren software met service!  

Label software

etiket ontwerp
software

Labels en Meer werkt samen met zowel BarTender als NiceLabel, beide toonaangevende bedrijven als het gaat om etiket ontwerp software. 

BarTender biedt volop flexibiliteit met een keuze uit 4 pakketten: Starter, Professional, Automation & Enterprise. BarTender software is eenvoudig in gebruik, ook wanneer er nog geen ervaring opgedaan is met ontwerpsoftware. 

De gebruiksvriendelijke ontwerpmodule maakt het werken met NiceLabel eenvoudig. Keuze uit diverse pakketten, afhankelijk van de bedrijfsgrootte en wensen adviseren wij je graag. Uniek aan NiceLabel zijn de integratie mogelijkheden met andere bedrijfssoftware en de Cloud oplossing. 

Voor een advies op maat kan je altijd contact opnemen met onze productspecialisten. Zij hebben alle kennis in huis om je een passend voorstel te doen. 

Tel: 085 303 7132

E-mail: info@labelsenmeer.nl