label printers

  1. Home
  2. /
  3. Onze producten
  4. /
  5. Label printers

onze producten

LABEL PRINTERS

De keuze is reuze en we kunnen ons voorstellen dat u bij het uitzoeken van een labelprinter soms door de bomen het bos niet meer kan zien. Labels en Meer werkt samen met alle gerenommeerde fabrikanten van etikettenprinters, zoals: Toshiba, Zebra, CAB, Epson en meer. 

Direct thermische printers
Eenvoudige oplossing voor het printen van etiketten waarbij slechts een korte levensduur benodigd is, zoals bijvoorbeeld verzendetiketten. De bedrukking ontstaat door verwarming van de printkop. Hiervoor zijn speciale direct thermische etiketten nodig.

Thermo transfer printers
Hierbij wordt gebruik gemaakt van printfolie. Het voordeel van deze printmethode is dat etiketten veel langer leesbaar blijven. Daarnaast is deze manier van printen geschikt voor etiketten van verschillende materialen en is bedrukking in kleur ook mogelijk. Bijkomend voordeel is dat de printkop door gebruik van printfolie langer meegaat.

Printers met kleurencartridges
Voor het fullcolour printen van uw etiketten, kiest u voor een kleurenprinter die gebruik maakt van inktcartridges.

Diana Heemskerk - commerciële binnendienst en marketing bij Labels en MeerVanzelfsprekend leveren wij voor al onze printers de perfecte bijbehorende etiketten en printfolie. Wanneer u alles bij Label en Meer onderbrengt, bent u verzekerd van een goed werkende totaaloplossing omdat alles perfect op elkaar is afgestemd.

Label printers

Het assortiment

Om het overzichtelijk maken, verdelen we de printers in 3 categoriën. Desktop printers voor in kleine ruimtes en kleine volumes, industriële printers bij grotere volumes en voor meer flexibiliteit. Tot slot kleurenprinters wanneer het etiket volledig in kleur geprint moet worden. 

Eenvoudige en compacte printers die ingezet kunnen worden waar de beschikbare ruimte beperkt is of het aantal te printen etiketten per dag niet zo groot is. Flexibele printers met een ruime keuze aan optionele accessoires. 

Wanneer meer volume en functionaliteiten gewenst zijn, bieden industriële printers een uitkomst. Snel, robuust en uit te breiden met vele opties. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

U kunt ervoor kiezen om uw etiketten zelf fullcolour te printen. Bij het verwerken van veel verschillende kleine batches heeft u hiermee optimale flexibiliteit. Lees hier meer over de diverse mogelijkheden.    

Welke labelprinter heb ik nodig?

Onze kracht is dat we samen met u kijken welke printer voor u het beste geschikt is, wij adviseren u graag! Onze aankoopbegeleiding is een standaard onderdeel van onze service.
Daarmee bent u altijd verzekerd van de juiste aankoop en wij van een tevreden klant.