etiket dispensers

etiketverwerking

DISPENSERS

Gebruik je veel etiketten in je magazijn of productie? Dan kan een label dispenser je misschien wel helpen dit werk sneller, efficiënter en makkelijker te maken. Met een label dispenser werk je tot wel 5x sneller, geen gedoe! 

  • Het etiket wordt automatisch van het rugpapier verwijderd
  • Het volgende etiket staat meteen klaar om af te nemen
  • Het rugpapier wordt automatisch weer netjes opgerold

Gebruiksklaar in minder dan 30 seconden. Door winst in tijd en efficiëntie zijn dispenser eigenlijk onmisbaar in iedere logistieke afdeling. 

Waarom een label dispenser?

Een greep uit ons assortiment etiket dispensers

Labelmate dispenser LD-100-RS

LD-100-RS

Het instapmodel van LabelMate. Verwerkt etiketten tot 115mm breed met een maximale roldiameter van 220mm. Lengte van etiketten tussen 6 en 150mm. Min. snelheid van 11cm/sec.

Label dispenser

LD-200-RS

Groter model voor bredere etiketten. Verwerkt etiketten tot 165mm breed met een maximale roldiameter van 220mm. Lengte van etiketten tussen 6 en 150mm. Min. snelheid van 11cm/sec.

Etiketten dispenser voor brede etiketten

LD-300-RS

Model voor grote etiketten. Verwerkt etiketten tot A4 formaat, maximaal 218mm breed. De max. roldiameter bedraagt 300mm, maximaal gewicht 6 kg. Lengte van etiketten tussen 6 en 300mm. Min. snelheid van 11cm/sec.

Speciale varianten

Alle drie de verschillende basismodellen zoals hiervoor vernoemd zijn ook beschikbaar in de volgende varianten:

Meer mogelijkheden

Weten wat er nog meer mogelijk is op het gebied van etiket dispensers? Wij helpen je graag de best passende keuze te maken voor jouw situatie. 
Neem dan ook gerust contact met ons op voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.