handscanners

barcode scanners

HANDSCANNERS

Wanneer je op zoek bent naar een eenvoudige, economische en gebruiksvriendelijke scanner, is een handscanner waarschijnlijk de juiste optie. Er zijn veel verschillende modellen, en dus heel veel keuze. Wil je een bekabelde scanner of moet de scanner draadloos kunnen functioneren? Hiernaast lees je al wat meer over belangrijke punten om over na te denken bij het kiezen van de juiste barcode scanner. 

Labels en Meer helpt je bij het maken van de juiste keuze.  Wij stellen precies de goede vragen en adviseren uit jarenlange praktijk ervaring. Hieronder een greep ons ons aanbod algemene handscanners en industriële (extra robuuste) handscanners. We zijn niet merkgebonden en adviseren dus altijd de beste oplossing uit de markt voor jou! Voor meer details en informatie, neem gerust contact op met onze aankoopbegeleiders, zij adviseren je graag.

Welke scanner is geschikt?

een greep uit ons assortiment handscanners

Handscanner van Unitech model MS842

Unitech MS842

De Unitech MS842 combineert efficiency, robuustheid en betrouwbaarheid in een compact en lichtgewicht scanner. Scant de alle veelvoorkomende 1D en 2D barcodes en kan toegepast worden in veel verschillende sectoren en omgevingen.

Handscanner uit de Quickscan serie van Datalogic

Datalogic Quickscan

Datalogic biedt met de Quickscan een serie flexibele en economische handscanners aan. De QuickScan I Lite QW2100 is het instapmodel, een betaalbare lineare imager voor 1D barcodes. De QuickScan I QD2400 is een 2D gebiedsimager met meer innovatieve kenmerken

Handscanners van Unitech model MS842

Zebra LS2208

Een voordelige en betrouwbare laser barcodescanner. Geschikt voor het lezen van de meest voorkomende 1D barcodes. Deze scanner wordt vooral toegepast in de detailhandel.

Handscanner van Zebra model LI4278

Zebra LI4278

De Zebra LI4278 is een draadloze bluetooth imager, ook wel bekend als de Symbol LI4278. Deze scanner biedt zeer goede scanprestaties en scant ook van smartphones, mobiele apparaten en monitoren.

Handscanner van Zebra model DS8100

Zebra DS8100

De Zebra DS8100 is een imager met ongekende scanprestaties voor zowel 1D als 2D barcodes. Scant zelfs de meest problematische barcodes; slecht geprint, gekreukeld, vervaagd of beschadigd. Een gratis tool biedt ongeëvenaarde beheerbaarheid op prestaties en statistieken.

Handscanner van Zebra model DS3608

Zebra DS3608

Een praktisch onverwoestbare scanner uit de Zebra Ultra-Rugged 3600 serie. Kan ingezet worden in de meest veeleisende productieomgevingen. De enige scanner in deze klasse die stofdicht, spatwaterdicht en waterdicht tot IP67 zijn. Met een optionele houder (IP65) kan een robuuste draadloze oplossing gerealiseerd worden.

Meer mogelijkheden, opties & accessoires

Dit is slechts een beperkt overzicht van de meest ingezette handscanners. Wij helpen je graag de best passende keuze te maken voor jouw situatie. 
Alle scanners zijn leverbaar met diverse accessoires zoals cradles, pistoolgrepen, houders etc. Wij adviseren graag welke opties voor jou nodig of handig zijn.
Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.