Onze producten

  1. Home
  2. /
  3. Onze producten

onze producten

Welk product past bij jou?

Stel de perfecte mix samen voor het aansturen van je printers en het opmaken van je labels. Labels en Meer helpt je met de juiste software, apparatuur en onderdelen waar wij zelf ons kwaliteitslabel aan geven.

De keuze is reuze en we kunnen ons voorstellen dat u bij het uitzoeken van een labelprinter door de bomen het bos niet meer kan zien. Onze kracht is dat we samen met u kijken welke printer voor u het beste geschikt is en altijd een passend advies geven. 

Met alleen een goede printer bent u er niet. Om ervoor te zorgen dat u garandeert de gewenste afdruk krijgt is de keuze voor het verbruiksmateriaal minstens net zo belangrijk. Wij adviseren u graag op het gebied van etiketten, printfolie en inkten.

Om het proces van het printen van uw etiketten eenvoudiger te maken, bieden we een ruime keuze uit diverse etiketverwerkingssystemen. Denk bijvoorbeeld aan etiket rewinders of dispensers. Hiervoor werken we samen met de Belgische fabrikant LabelMate.

Er zijn verschillende manieren om je geprinte etiket te verwerken. Met een Print & Apply oplossing wordt het etiket direct na het bedrukken op het product aangebracht. Een andere oplossing kan een volledig automatisch etiketteersysteem zijn.  

Wij bieden een ruim assortiment aan barcode- en labelsoftware. Hiervoor werken we samen met de kwaliteitsmerken BarTender en NiceLabel. Lees hier meer over de mogelijkheden. 

Barcode scanners zijn niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Ze worden steeds geavanceerder en er zijn tal van mogelijkheden en opties om uit te kiezen. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij adviseren graag! 

Een netwerk dat altijd stabiel en snel genoeg is, dat is essentieel voor de meeste bedrijven. Wij leggen snel en zorgvuldig draadloze netwerken aan, in nieuwbouw of bestaande bouw. Wij ontzorgen volledig en zorgen ervoor dat je snel zorgeloos kunt werken. 

Diverse soorten etiketten - zelfklevende etiketten op rol, steeketiketten of etiketten op vel

Professioneel advies & uitgebreid assortiment

WAT KAN LABELS EN MEER VOOR JOU DOEN?

Hoe richt je jouw printers, labelling of etikettering slim in? Een gedegen advies is goud waard! Labels en Meer is je betrokken en professionele partner. 

We zijn dealer van diverse merken bewezen kwalitatieve printers, scanners, labelapperatuur. Ook voor etiketten en printfolie werken we samen met gerenommeerde bedrijven, om altijd perfecte kwaliteit te kunnen garanderen. 

Wij helpen je graag het gehele printproces te optimaliseren. Gebruiksvriendelijkheid en en betrouwbaarheid zijn nu eenmaal cruciaal voor het succes van jouw onderneming!