draagbare terminals

barcode scanners

DRAAGBARE TERMINALS

Mobiele of draagbare terminals zijn eigenlijk mobiele computers/smartphones met ingebouwde scanner functie, vaak standaard voorzien van WiFi, GPRS en Bluetooth. De meeste mobiele scanners zijn geschikt om zowel 1D (lineaire barcode) als 2D barcodes (QR code of Datamatrix) te lezen. 

Er zijn ook speciale heftruck terminals (vehicle mount computer), met een groter scherm voor beter overzicht. Zelfs een mobiele printer voor in de heftruck behoort tot de mogelijkheden.

Labels en Meer helpt je ook graag met scanner software. Of het nu gaat om standaard software, software om misbruik te voorkomen of een op maat gemaakte applicatie, we helpen je graag verder. Neem gerust contact met ons op. 

Voorbeelden van toepassingen voor mobiele terminals:

Een greep uit ons assortiment draagbare terminals

Barcode scanner van Unitech, model EA320

Unitech EA320

Een mobiele terminal speciaal ontwikkeld voor input-intensieve applicaties. Dit is een industriële PDA met een 21-toetsen keypad en is daarmee geschikt voor tal van toepassingen in logistiek, transport of productie omgevingen.

Barcode scanner van Unitech, model HT730

Unitech HT730

Coming soon! Een robuuste termimal (IP65/IP67) met een scanafstand van maar liefst 20 meter! Een ergonomisch toestel met keypad voor eenvoudige bediening. De krachtige accu gaat maar liefst 10 tot 12 uur mee. Beschikt over Android 10 OS met GMS certificering.

Mobiele barcode scanner van Point Mobile PM90

Point Mobile PM90

Met de Honeywell Slim Imager Engine N6703 leest dit toestel moeiteloos alle 1D en 2D barcodes, betrouwbaar en snel. Geschikt voor gebruik in veeleisende omgevingen, IP67-gecertificeerd en is bestand tegen vallen van maximaal 1,5 met op beton.

Mobiele barcode scanner van Point Mobile PM451 met pistool greep

Point Mobile PM451

De imager van dit toestel leest alle standaard GS1 barcodes, door de lange afstandcamera tot een afstand van wel 12 meter. De PM451 is leverbaar met drie soorten toetsenbord opties; nummeriek, functie nummeriek en alfanummeriek.

Barcode scanner type mobiele terminal van Zebra TC25

Zebra TC25

Deze compacte PDA met 2D imager is zeer geschikt voor logistieke- of productiemedewerkers, ook onder zware omstandigheden. IP65-gecertificeerd en valbestendig (MIL-STD-810G) door de robuuste behuizing en krasbestendig Gorilla Glass.

Mobiele scanner met Zebra, MC9300 met pistol grip

Zebra MC9300

De MC9300 is de nieuwste robuuste handheld computer van Zebra, de opvolger van de MC9200. Met een snellere processor, meer geheugen, een verbeterde scanner en Android helemaal klaar voor de toekomst. Biedt naast het touchscreen keuze uit verschillende toetsenbord opties.

Meer mogelijkheden

Dit is slechts een beperkt overzicht van de meest ingezette handheld computers. Wij helpen je graag de best passende keuze te maken voor jouw situatie. 
Alle scanners zijn leverbaar met diverse accessoires zoals cradles, pistoolgrepen, houders, accu’s etc. Wij adviseren graag welke opties voor jou nodig of handig zijn.
Neem dan ook gerust contact met ons op voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.