verbruiksartikelen

  1. Home
  2. /
  3. Onze producten
  4. /
  5. Verbruiksartikelen

onze producten

VERBRUIKSARTIKELEN

Met alleen een goede printer ben je er niet. Om ervoor te zorgen dat je garandeert de gewenste afdruk krijgt is de keuze voor het verbruiksmateriaal minstens net zo belangrijk als de keuze voor de printer. Wat is het juiste materiaal voor jouw etiket? En indien van toepassing; welke printfolie of welke type inkt past hier het beste bij? Dit hangt af van tal van factoren. Labels en Meer adviseert je graag op het gebied van etiketten, printfolie en inkten.

We werken samen met diverse leveranciers om ervoor te zorgen dat we je altijd een concurrerend voorstel op maat kunnen doen. Gebaseerd op jouw situatie, indien gewenst gecombineerd met een advies over de juiste printerkeuze. 

Corine Rockx - financiële administratie bij Labels en MeerMeer weten over etiketten, printfolie of inkten? Hieronder geven we u alvast uitgebreide informatie. Wij geven graag een persoonlijk totaaladvies op het gebied van verbruiksartikelen, gebasseerd op uw situatie en wensen.  

Consumables

Wegwijs in verbruiks artikelen

Door onze jarenlange ervaring hebben we veel kennis in huis. We bekijken samen met jou naar jullie situatie en geven altijd een passend advies.

Een etiket is nooit zomaar een etiket. We bieden je een ruime keuze op het gebied van etiketten. Uiteraard een breed scala aan zelfklevende etiketten, direct thermische etiketten en blanco etiketten op rol. Maar ook leveren we fullcolour etiketten, GHS-etiketten, steeketiketten en meer.

Er zijn vele soort printlint voor je thermo transfer printer. Lees hier alles over de verschillende mogelijkheden voor uw flat head of near edge printer, van economische wax linten tot hoge kwaliteit resin.

Ook voor de levering van inktcartridges voor full colour printers kan je bij ons terecht. In ons aanbod vind je onder andere cartridges van Afinia, Epson en Primera.

Thermo transfer of direct thermisch printen?

Voor het printen op (zelfklevende) etiketten is er de keuze tussen thermische overdracht of direct thermisch. Bij thermische overdracht (ook wel thermo transfer genoemd) wordt er gebruik gemaakt van printlint dat smelt wanneer het onder de printkop doorgaat, en zo een afdruk achterlaat op het etiket. Een direct thermische printer maakt geen gebruik van printlint, maar van speciale etiketten. De hitte van de printkop veroorzaakt een chemische reactie met het etiket waardoor de afdruk ontstaat.

Wat voor jou de juiste keuze is, wordt bepaald door tal van factoren. Belangrijkste is wellicht de duurzaamheid van de print. 

Hiernaast vind je een beknopt overzicht van de voor- en nadelen van beide manieren van etiketten printen. Dit helpt je vast al een eindje opweg met je keuze. Uiteraard staan onze specialisten graag voor je klaar met een vrijblijvend advies. Neem hiervoor gerust
contact met ons op.  

Thermo transfer

Direct thermisch