INDUSTRIËLE PRINTERS

  1. Home
  2. /
  3. Onze producten
  4. /
  5. Label printers
  6. /
  7. Industriële printers

Label printers

INDUSTRIËLE PRINTERS

In meer uitdagende toepassingen kiest u voor een industriële etiketten printer. Bijvoorbeeld wanneer u grote hoeveelheden etiketten moeten printen, data snel verwerkt moet worden of de productie omgeving vraagt om een robuuste en betrouwbare printer.

Industriële printers zorgen voor het hoogwaardig afdrukken van barcodes, tekst en afbeelding op een grote verscheidenheid aan materialen van (gecoat) papier tot PE/PP. De labelprinters zijn verkrijgbaar in 4 of 6 inch printbreedte, direct thermisch of thermo transfer. Labels en Meer biedt naast een grote keuze aan industriële printers van alle gerenommeerde merken zoals Toshiba, CAB, Zebra, SATO e.d. ook een diverse accessoires voor deze printers aan. Geïntegreerd in de printer kunt u bijvoorbeeld denken aan een interne rewinder, snijmes, peel-off module of applicator. Ook helpen we u graag wanneer het gaat om etiketverwerking en bieden een ruime keuze in externe rewinders, unwinders en etiketdispensers.

Wilt u advies over welke printer voor u de juiste keuze is? Hieronder een greep ons ons aanbod. Voor meer details en informatie, neem gerust contact op met onze aankoopbegeleiders, zij adviseren u graag.

Thermo transfer met 2 kleuren: CAB XC-serie

Thermo transfer printers kunnen over het algemeen maar met één kleur printlint werken. Uitzondering hierop is de CAB XC serie. Deze unieke printers zijn de oplossing voor het printen van tweekleuren etiketten, zoals GHS labels voor de chemische en farmaceutische industrie. 

Verkrijgbaar in 4 inch en 6 inch printbreedte. Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden van CAB XC. 

Een greep uit ons assortiment industriële printers

Toshiba B-EX4T1 thumbnail

Toshiba B-EX4T1

De nieuwe B-EX reeks verenigt de sterke, vertrouwde eigenschappen van de B-SX reeks met geoptimaliseerde prestaties en gebruiksgemak.

Industriele printer CAB Squix 4

CAB Squix

De professionele CAB Squix labelprinters vormen een verdere ontwikkeling van de succesvolle A+ printerserie. Ze passen in een breed scala aan industriële toepassingen.

Industriele label printer Zebra ZT411

Zebra ZT411

De Zebra ZT411 is een vernieuwde, krachtige en betrouwbare industriële etiketten printer voor magazijn, productie, distributie en andere hoog volume toepassingen.

XLP 60x_Basic_with Touch Display

Novexx XLP 60x

De nieuwe robuuste labelprinters van Novexx uit de XLP 60x series zijn de perfecte oplossing voor industriële toepassingen op hoge snelheid of wanneer er dagelijks grote aantallen etiketten worden geprint.

Industriele printer Zebra ZT230

Zebra ZT230

De Zebra ZT230 is een voordelige labelprinter, geschikt voor label toepassingen in magazijnen, transport en logistiek, met name wanneer het gaat om midden- en hoog volume printopdrachten.

Toshiba BA410_BA420

Toshiba BA410/420T

De Toshiba BA410 en BA420 barcodeprinters hebben een compacte basis en het gebruiksgemak van een desktop printer, aangevuld met de mogelijkheden en robuustheid van een industriële printer.