Zebra ZT230

Industriële printers

ZEBRA ZT230

De Zebra ZT230 is een voordelige labelprinter die zeer geschikt is voor label toepassingen in magazijnen, transport en logistiek, met name wanneer het gaat om midden- en hoog volume printopdrachten. De printers in deze serie onderscheiden zich door gebruiksgemak en eenvoud.

De deksel van de ZT230 is van metaal, waardoor deze extra robuust is. Door de openingsstraal van 10 cm is het vervangen van etiketrollen en linten erg gemakkelijk. Daarnaast is de printer uitgerust met een display die de intuïtieve bediening ondersteunt. Extra LED-displays geven de gebruiker informatie over de afdrukstatus en het onderhoud.

De volledige ZT200 serie van Zebra biedt een ruime keuze uit diverse modellen. Indien gewenst kunt u ook kiezen voor de economische variant, de ZT220, zonder display en uitgevoerd in eenvoudigere materialen. Voor meer functionaliteiten en robuustheid kiest u voor een printer uit de ZT400 of ZT600 serie. In de video ziet u een uitgebreide vergelijking tussen deze modellen.  Wij hebben alle kennis in huis om u goed te adviseren, dus neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie of een offerte aanvragen? 

Meer informatie of een offerte aanvragen?

[contact-form-7 id="403" title="Offerte contact formulier"]