etiketverwerking

  1. Home
  2. /
  3. Onze producten
  4. /
  5. Etiketverwerking

onze producten

ETIKET VERWERKING

Om het proces van het printen van jouw etiketten gemakkelijker, sneller en efficienter te maken, bieden we een ruime keuze aan etiketverwerkingssystemen. Hiervoor werken we onder andere samen met de Belgische fabrikant LabelMate. Hiermee haal je gegarandeert kwaliteit in huis. 

Er zijn systemen om etiketten na het printen weer op te rollen voor verdere werking in bijvoorbeeld een etiketteermachine. Ook zijn er afrollers die meer flexibiliteit voor wat betreft de invoer van etiketten in de printer kunnen bieden en dispensers om etiketten één voor één af te kunnen nemen bij handmatige verwerking. 

Marco Nous - eigenaar van Labels en MeerWil je het printen van etiketten gemakkelijker, sneller en doeltreffender maken? De slimme apparaten van LabelMate ondersteunen voor, tijdens en na het printproces. In combinatie met de jarenlange ervaring van Labels en Meer ben je verzekerd van een perfect werkende totaaloplossing waarbij echt aan alles is gedacht!

etiketverwerking

Het assortiment

We kijken samen hoe het printproces het eenvoudigst ingericht kan worden. Hoe kan je sneller en efficienter werken en welke systemen en apparaten kunnen je hierbij helpen. Advies is standaard onderdeel van onze service.

Een etiket rewinder is een opwikkelsysteem om reeds geprinte etiketten keurig op een rol op te wikkelen. De rollen zijn vervolgens weer geschikt voor verdere verwerking met bijvoorbeeld een etiketteersysteem. 

Voor het automatisch afwikkelen van etiketten, handig bij veel wisseling. Ook is het mogelijk om rollen met een diameter die te groot is voor de labelprinter met een unwinder achter de printer te plaatsen, waardoor ze toch verwerkt kunnen worden. 

Etiket dispensers worden gebruikt voor het semi-automatisch afgeven van etiketten. De dispenser automatiseert het afpellen van de etiketten van het rugpapier. Het etiket wordt klaargezet voor eenvoudige afname door de operator die het verder handmatig kan verwerken.