etiket unwinders

etiketverwerking

UNWINDERS

Unwinders worden gebruikt voor het automatisch afwikkelen van etiketrollen. Wanneer je deze voor je printer plaatst, vergroot je eenvoudig de capaciteit van je printer en hoef je minder vaak etiketrollen te wisselen.  Zo werk je efficient en bespaar je tijd. 

Er zijn tal van unwinders leverbaar. Van eenvoudige niet aangedreven modellen tot zeer geavanceerde aangedreven varianten die voor vele toepassingen geschikt zijn.

Wij helpen graag bij het kiezen van de juiste afroller. Hiervoor werken we samen met de Belgische fabrikant LabelMate, maar uiteraard adviseren wij ook graag over de standaard opties van printerfabrikanten. 

De voordelen van een unwinder

Een greep uit ons assortiment etiket afrollers

Etiketten unwinder UCAT van Labelmate

U-CAT-S

Deze niet aangedreven unwinder is het instapmodel van Labelmate. Standaard geschikt voor etiketten tot 155mm breedte, roldiameter tot 300mm en kernen 38, 40, 44, 70, 76 en 100mm. Heeft dezelfde snelheid als de printer. Ook leverbaar in MINI variant, voor smallere etiketten (tot 125mm) en roldiameter tot 220mm.

Etiketten unwinder UCAT van Labelmate

UCAT-1

Deze aangedreven unwinder kan in de standaard variant etiketten tot 155mm breedte en rollen tot 220mm verwerken. Standaard kerndiameter 25,4mm. Verkrijgbaar in meerdere varianten voor o.a. breedere etiketten, grotere roldiameters en verschillende of instelbare kernen.

Etiketten unwinder UCAT van Labelmate

UCAT-40

Voor professionele etiketverwerking op hoge snelheid (125cm/sec). Deze unwinder rolt met gemak etiketten van 170mm, 220mm of zelfs 270mm af en kan etiketrollen tot wel 400mm verwerken! Voor kernen 38, 40, 44, 70, 76 en 100mm.

UNI-CAT etiket rewinder labelmate

UNI-CAT

Uitermate geschikt voor meer industriële toepassingen en in combinatie met kleurenprinters. Een echte robuuste unwinder, die met gemak zelfs de zwaarste rollen afrolt. Kan eveneens als rewinder ingezet worden. Deze variant heeft standaard een tension arm.

Meer mogelijkheden

Dit is slechts een beperkt overzicht van de meest ingezette unwinders. Wij helpen je graag de best passende keuze te maken voor jouw situatie. 
Neem dan ook gerust contact met ons op voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.