Onderhoud & spare parts

  1. Home
  2. /
  3. Onderhoud & parts

onderhoud & parts

een printer die goed werkt?

Om er zeker van te zijn dat jouw printer altijd goed werkt, is het belangrijk om je printer regelmatig te laten reinigen en onderhouden. Daarbij moeten slijtdelen waar nodig vervangen worden, wij helpen je daar graag bij!

Onderhoud

Afhankelijk van het gebruik heeft je printer één of twee keer per jaar een goede servicebeurt nodig. Wij komen hiervoor graag bij jou op locatie langs. Ook bieden we de mogelijkheid om je printer in onze werkplaats te onderhouden, net waar je voorkeur naar uitgaat. 

Wij bieden ook onderhoudscontracten aan, waarbij we naar keuze 1 of 2 keer per jaar preventief langskomen. Lees hier meer over onze onderhoudscontracten

Servicecontract

Met een servicecontract minimaliseer je de kans op storingen en stilstand. In overleg plannen we (preventief) onderhoud in en vervangen we slijtdelen. Wij ontzorgen je volledig! Uiteraard inclusief de garantie op snelle service mocht er zich onverhoopt toch een probleem voordoen. 

Spare parts

Labels en Meer levert onderdelen voor alle merken printers. Of het nu gaat om printkoppen of platenrollers, we helpen je de juiste te vinden en zorgen ervoor dat je deze zo snel mogelijk in huis hebt. 

Maintenance & Support contract voor labelsoftware van BarTender

ook software heeft onderhoud nodig

DE ZEKERHEID VAN EEN SMA

Een Software Maintenance Agreement zorgt ervoor dat je altijd optimaal blijft werken met je software. Je ontvangt met regelmaat een update van de software, die daardoor altijd actueel blijft. Met een SMA voorkom je ook dat je licentie op termijn verloren gaat en deze op een gegeven moment niet meer te updaten is. 

Wil je meer weten over het afsluiten van een SMA voor BarTender of NiceLabel software? Bel dan gerust met 085-303 7132 of vul het contactformulier hieronder in.