Over ons

  1. Home
  2. /
  3. Over ons

Over ons

LEUK JE TE LEREN KENNEN!

Een hecht team met harde werkers die graag voor je aan de slag gaan. We helpen je bij ieder vraagstuk verder, want onze passie is dat jouw etiketten blijven plakken.

Marco Nous - eigenaar van Labels en Meer

Marco Nous

Eigenaar

Ontmoet Marco, onze wandelende encyclopedie. Met zijn jarenlange ervaring in de branche en schier oneindige kennis, is hij de juiste persoon voor je vragen op het gebied van hard- en software. Ook bij de meest uitdagende vraagstukken is hij altijd bereid te helpen. 

Tim- product specialist van Labels en Meer

Tim van der Hoorn

Product Specialist

Maak kennis met Technische Tim…onze product specialist. Met zijn expertise op het gebied van printers, scanners, software en draadloze netwerken lost hij problemen en storingen snel op. Ook beantwoort hij met plezier al je technische vragen. 

Corine Rockx - financiële administratie bij Labels en Meer

Corine Rockx

Order- en crediteurenadministratie

Corine is onze financiële vraagbaak. Naast het verzorgen van de administratie, kan je ook bij haar terecht voor het bestellen van spare parts en verbruiksartikelen. Met haar kennis en vriendelijke aanpak zorgt Corine voor een vlekkeloze afhandeling van bestellingen en facturen. 

Diana Heemskerk - commerciële binnendienst en marketing bij Labels en Meer

Diana Heemskerk

Commerciële binnendienst & Marketing

Met haar jarenlange ervaring op het gebied van etiketteren, printen en consumables, is onze collega Diana je eerste aanspreekpunt op de binnendienst. Naast haar uitstekende service op de verkoopafdeling is ze tevens onze marketing- en social media specialist.