etiketteersystemen

  1. Home
  2. /
  3. Onze producten
  4. /
  5. Etiketteersystemen

onze producten

ETIKETTEER SYSTEMEN

Wil je producten of dozen automatisch voorzien van etiket? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Met een print & apply oplossing, etiketteermachine of een etiketteersysteem kan je dit semi- of volledig automatisch in lijn doen. 

Etiketteermachines
Machines voor het aanbrengen van zelfklevende etiketten op je product. Aan de hand van de gewenste snelheid, het etiketformaat en de toepassingen kijken we welke machine het best geschikt is. 

Etiketteersystemen
Automatisch in-lijn systemen voor het aanbrengen van één of meer zelfklevende etikettenop je producten. Bovenzijde, onderzijde, tweezijdig, rondom…alles is mogelijk. 

Print & Apply
Rechtstreeks vanuit de printer het etiket aanbrengen op een product in stilstand kan met een print & apply oplossing. Altijd de juiste keuze wanneer de informatie per etiket of kleine batch van etiketten ander is. 

Diana Heemskerk - commerciële binnendienst en marketing bij Labels en MeerEtiketteermachines en etiketteersystemen kunnen met en zonder printer ingezet worden. Door het integreren van een printer in een etiketteeroplossing kan je eenvoudig een beperkt aantal data aan een reeds voorgedrukt etiket toevoegen, zoals LOT nummers of THT datum. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.  

etiketteersystemen

etiketten aanbrengen?

Daarvoor zijn tal van mogelijkheden. Van volledig automatische etiketteersystemen tot printers die het etiket na het afdrukken direct aanbrengen. 

Aplex Print & Apply oplossing van Toshiba

Print & Apply

Oplossingen voor het printen en direct aanbrengen van een etiket. Etiketten worden vastgehouden en vervolgens verticaal of horizontaal in stilstand op het product aangedrukt. Vrijwel alle fabrikanten van printers bieden een print & apply optie, zoals bijvoorbeeld de Aplex van Toshiba.  En voor meer specifieke toepassingen maken wij graag een oplossing op maat. 

Etiketteersysteem voor etiketteren aan boven- en onderzijde van verpakkingen

Etiketteersystemen

Automatische systemen voor het aanbrengen van zelfklevende etiketten in de productielijn. Of het nu gaat om het aanbrengen van een etiket aan de boven- of onderzijde van een product of juist aan de zijkant of zelfs rondom een product, er is altijd een passend etiketteersysteem. Indien gewenst uit te breiden met een printer voor het toevoegen van aanvullende data zoals bijvoorbeeld THT datum of lotnummer. 

Adviseer mij!

Meer weten over de mogelijkheden om je etiketten (semi) automatisch op je producten aan te brengen? Wij hebben jarenlange ervaring in de etiketteerbranche en adviseren graag welke mogelijkheden er allemaal zijn. 

Neem contact met onze productspecialisten op voor meer informatie of een vrijblijvend advies.

Print & Apply op dozen

etiketteersystemen

ETIKETTEREN IN DE
PRODUCTIELIJN

Etiketteren is een vak apart. Daarom werkt Labels en Meer hiervoor ook samen met bedrijven die jarenlange ervaring hebben, zoals Zomerdam en Etipack. Samen met onze partners weten we altijd een passende oplossing voor je te vinden. 

Wil je meer weten? Bel 085-303 7132
of vul onderstaand contactformulier in.