etiketten

verbRuiksartikelen

ETIKETTEN

Voor zowel blanco als voorbedrukte labels ben je bij Labels en Meer aan het juiste adres. Of het nu gaat om grote of kleine aantallen labels; wij zijn je graag van dienst, ook als haast geboden is.

Wij adviseren graag over de verschillende typen labels die er op de markt verkrijgbaar zijn en welke belijmingen zorgen voor de beste kleefkracht bij jouw toepassing. Of het nu gaat om labels die geschikt zijn voor thermo transfer, direct thermisch of inkjet printers, door onze jarenlange ervaringen en expertise op het gebied van printers en verbruiksartikelen, bieden wij je altijd een perfect werkende totaaloplossing.

Wij werken samen met diverse leveranciers voor de productie van de etiketten. Hierdoor beschikken we over een grote diversiteit aan stansmessen in allerlei vormen en maten, zijn we erg flexibel en kunnen we labels aanbieden tegen concurrerende prijzen.

Of gebruik onze printservice:

Beschik je niet over de benodigdheden om zelf je etiketten te drukken? Geen probleem! Labels en Meer heeft een eigen printservice en print uw etiketten graag voor je.

Wil je meer informatie over onze printservice? Bel ons dan op 085-303 7132.

Je kan bij ons terecht voor alle etiketten

Blanco etiketten op rol

Zelfklevende etiketten op rol, onbedrukt verkrijgbaar in wit of gekleurd materiaal. Er is keuze uit tal van afmetingen, belijmingen en materialen geschikt voor direcht thermisch bedrukken of bedrukken met thermo transfer folie.

Voorbedrukte etiketten

Je kan ook bij ons terecht voor voorbedrukte etiketten. Wanneer je nog geen ontwerp hebt, begeleiden wij je hier graag in. In geval van kleine oplages en spoed, kunnen wij de etiketten ook zelf voor je inprinten.

GHS etiketten

Signaleringsetiketten voor bedrijven die gevaarlijke chemische stoffen produceren, verwerken, vervoeren of gebruiken. Deze etiketten zijn scheurvast, waterbestendig en bestand tegen chemicaliën, slijtage, UV straling en extreme temperaturen.

Steeketiketten

Steeketiketten worden met name in de tuinbouw gebruikt om producten eenvoudig van elkaar te kunnen onderscheiden. Wij leveren graag je planten labels en overige materialen voor het plantenpaspoort.

Sleufetiketten

Ook sleufetiketten worden vooral in de tuinbouw toegepast. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen maar altijd scheurvast en bestand tegen vrijwel alle weersomstandigheden.

A4 etiketvellen

Geschikt voor inkjet-, laser- en kopieertoepassingen. De etiketten zijn op de A4 vellen gestanst. Losse etiketten zijn eenvoudig van het vel af te nemen. Je kiest het gewenst formaat en de gewenste papiersoort uit onze ruime collectie.

Meer weten over etiketten?

Er zijn zoveel mogelijkheden, dat het soms lastig is om te bepalen wat je precies nodig hebt. Hoe worden de etiketten toegepast, met welke printer worden ze geprint?
Allemaal belangrijk om de juiste keuze te maken. Neem dan ook gerust contact met ons op voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.