Novexx xlp 60X

Industriële printers

Industrieel printen tot in perfectie: XLP60x

De XLP 60x high-performance labelprinter is perfect geschikt voor elke industriële printuitdaging. De printer maakt indruk met zijn uitzonderlijke afdruksnelheid en uitstekende afdrukkwaliteit.
De keuze uit twee verschillende displays, talrijke opties en meerdere configureerbare interfaces stellen je in staat om de perfecte labelprinter voor jouw situatie samen te stellen. 

XLP 60x_Basic_with Touch Display

Meer informatie of een offerte aanvragen?

  Novexx XLP60x_open

  Thermo transfer of direct thermisch printen met een resolutie van 300dpi. De afdruksnelheid en responsetijd van de printer in indrukwekkend hoog. 

  Verkrijgbaar in verschillende printbreedtes: 4″ (106mm), 5″ (127mm) en 6″ (160mm). Altijd een passende printer dus voor het bedrukken van uw etiketten, kaartjes e.d.  

  Eenvoudig invoeren van het label en de printfolie. Folielengte tot maar liefst 600m. In het display altijd een duidelijk overzicht om het vulniveau in de gaten te kunnen houden.

  Hoogwaardige onderdelen en robuuste behuizing met stevig metalen frame. State-of-the-art elektrische componenten en uitgebreide garantie. 

  Onderhoud en vervanging van onderdelen kan 100% zonder gereedschap. De printmodule kan eenvoudig open, zodat deze goed gereinigd kan worden. 

  De lintspanning wordt automatisch bijgehouden, dit garandeert uitstekende printresultaten. Ook de instellingen van de printkop, zoals druk en contrast, wordt automatisch geregeld. 

  De XLP60x voldoet aan de Industry 4.0 eisen. Een veelvoud aan interfaces en realtime gegevens zijn beschikbaar. 

  De meertraps I/O interface is configureerbaar met M12 connectoren. LAN is standaard inbegrepen. Tevens is een webinterface aanwezig die het mogelijk maakt om op afstand de printers te monitoren en in te stellen.  

  Kosten besparen en het milieu ontzien? Dan kan met ribbonsave module! De folie wordt alleen gebruikt voor de daadwerkelijke afdruk. Dit optimaliseert je materiaalverbruik, werkt kostenbesparend, verlengt de levensduur van de printkop en is goed voor het milieu. 

  Keuze uit twee verschillende displays

  XLP-60x_touch display_connect

  Touch display

  Hoge resolutie full-color display voor maximale gebruiksvriendelijkheid. Dit display biedt een aantal extra functies en mogelijkheden zoals label preview en Webinterface navigatie, waarmee de printer op afstand beheerd en geconfigureerd kan worden. Het touch display is te bedienen met speciale handschoenen.

  XLP 60x_industrial 4 key display

  4-Key display

  Groot display met achtergrondverlichting in kleur. Intuïtieve, pictogram gestuurde navigatie. Dit display in perfect voor industriële toepassingen en aanbevolen bij internsief gebruik.

  Opties voor meer flexibiliteit & oplossingen op maat

  Novexx XLP 60x_Cutter
  Novexx XLP 60x_External Rewinder
  Novexx XLP 60x_Dispenser
  Novexx XLP 60x_Light Touch Applicator

  Cutter

  Externe rewinder

  Dispenser & rewinder

  Light Touch Applicator

  Het industriële roterende mes is eenvoudig te monteren op de XLP 60x voor recht afgesneden etiketten; na ieder etiket of na een batch bedrukte etiketten.

  De externe rewinder verzamelt de afgedrukte etiketten op een rol, welke vervolgens eenvoudig kan worden verzameld en indien gewenst gebruikt in een etiketteersysteem. 

  Met deze optie wordt het etiket gescheiden van het rugpapier. Het rugpapier wordt netjes opgerold in de printer en het afgepelde etiket klaargezet voor verdere verwerking; handmatig of met een applicator. 

  Door de Light Touch Applicator op te bouwen, wordt de XLP 60x printer opgebouwd tot een semi-automatische print & apply oplossing. De applicator brengt etiketten perfect en snel aan op diverse oppervlakten en producten. 

  Meer informatie?

  Graag informeren wij u persoonlijk over alle mogelijkheden van de Novexx XLP 60x labelprinters. Zo weet u zeker dat u altijd de juiste keuze maakt. 
  Neem dan ook gerust contact met ons op via onderstaande button of bel ons op +31 (0)85 303 71 32.