loftware/nicelabel cloud labeling

loftware Label software 

CLOUD LABELING

Cloud labeling biedt alles wat je nodig hebt om het labelproces te beheren in één gebruiksvriendelijk systeem. Het is binnen enkele minuten te implementeren en de ideale oplossing voor allerlei bedrijven. 

Loftware_Nicelabel_Cloud_graphic

Is Cloud labeling iets voor mij?

Wil je weten of labeling in de Cloud iets is voor jouw bedrijf? Dan raden wij je aan om het e-book Cloud labeling van Loftware te lezen! Hierin wordt duidelijk uitgelegd hoe labeling in de Cloud je kan helpen om de meest voorkomende uitdagingen van labeling in de 21ste eeuw aan te gaan.   


Wil je liever ons persoonlijke advies? We leggen je graag de mogelijkheden uit onder het genot van een kopje koffie. Je maakt een afspraak via onze contact pagina of bel  ons op:  085 303 7132

Hoe werkt Cloud labeling software?

Moderne bedrijven benutten de kansen van de digitale transformatie. Ook op het gebied van labelling liggen er mooie kansen voor optimalisatie, bijvoorbeeld met de NiceLabel-software. Het snel, nauwkeurig en efficiënt aanmaken, bewerken en printen van labels is nog nooit zo makkelijk geweest.

Verkeerde etiketten zijn een ramp voor producenten. Het kost vaak een boel tijd, geld en moeite om de boel te herstellen. De oorzaak ligt vaak bij verouderde systemen, menselijke fouten of mislukte koppelingen tussen software. Met cloud labeling software is dit allemaal verleden tijd.

De oplossing is om labels centraal te beheren vanuit de cloud. Het beheren van de data, ontwerpen van een label en het printen vanaf elke locatie: het gebeurt allemaal in één systeem. Je past gemakkelijk sjablonen aan, kunt het goedkeuringsproces stroomlijnen en zelfs externe partners toegang verlenen.

NiceLabel-Designer

Belangrijke functies van een cloud labeling oplossing

Cloud labeling heeft allerlei interessante functies. We zetten de meest belangrijke functies op een rij. 

Een handige labelontwerper

De NiceLabel-software heeft een ingebouwde labelontwerper. Waar vroeger de IT-afdeling een label moest coderen, kan nu iedereen gemakkelijk een mooi label samenstellen.
De labelontwerper werkt ongeveer hetzelfde als de programma’s van Microsoft Office. Dat is dus heel gebruiksvriendelijk.

Centraal beheer van labels

Alle labels worden opgeslagen in een centrale database. Je kunt ook de bewerkingsgeschiedenis van een label bekijken. Het hele controle- en goedkeuringsproces van een label
is zo veel makkelijker dan voorheen. Beoordelaars kunnend direct in het systeem wijzigingen vergelijken, afwijzen of goedkeuren.

Integratie met bedrijfssystemen

De NiceLabel-software werkt samen met bedrijfsapplicaties van toonaangevende leveranciers als SAP, Microsoft en Workday.
Dankzij de naadloze samenwerking kun je het afdrukken van etiketten rechtstreeks in de bedrijfsapplicaties integreren.

Aangepaste afdruktoepassingen

Formulieren voor gegevensinvoer die worden gebruikt om af te drukken, genereren automatisch tijdens het ontwerpen van labels. Met de applicatiebouwer
kun je de formulieren aanpassen aan de workflows en vereisten van je bedrijf. Je kunt zelfs toepassingen bouwen voor gegevensinvoer of beheer.

Overal en op afstand printen

Dankzij goede printerdrivers kun je afdrukken op elk apparaat. Dit kan ook met kleurenprinters. Altijd krijg je hetzelfde label.
Je kunt dus je bestaande printers gebruiken en het is ook mogelijk om op afstand te printen vanaf een centrale locatie.

Voor ieder bedrijf een Loftware Cloud Oplossing

Loftware_Cloud_Designer_Logo

Een gebruiksvriendelijke tool voor het ontwerpen en beheren van je labels. Snel en zonder veel ervaring door iedereen te gebruiken.  

 • Ontwerp je eigen labels of gebruik een van de vooraf gedefinieerde sjablonen
 • Vertrouwde Windows based gebruikers ervaring
 • Snelle en eenvoudige dataconnectiviteit
 • Veilige labelopslag in de cloud
 • Gemakkelijk samenwerken met collega’s
 • Tot maximaal 10 printers
Loftware_Cloud_Essentials_Logo

Van labelontwerp tot printen, Loftware Cloud biedt alles wat je nodig hebt om je etiketteerproces te beheren in één eenvoudig systeem. Het is ontworpen voor snelle implementatie op één of meerdere locaties en is.

 • Ontworpen voor snelle implementatie op één of meerdere locaties
 • De ideale oplossing voor middelgrote of groeiende bedrijven
 • Apparaat en locatie-onafhankelijk; altijd en overal toegang tot je labels
 • Het aanschaffen of onderhouden van een IT-infrastructuur is niet nodig
 • Tot maximaal 20 printers
Loftware_Cloud_Business_Logo

Voor grotere bedrijven die hoge eisen stellen aan het etiketteerproces is er Cloud Business. Dit biedt dezelfde voordelen als Cloud Essentials, maar is uitgebreider. 

 • Met het ingebouwde documentbeheersysteem automatiseer je het gehele QA-proces
 • Bouw printoplossingen om het printen voor printoperators te vereenvoudigen
 • Bewaar je labels centraal en heb er altijd en overal toegang toe
 • Versie Small – tot 40 printers
 • Versie Large – 50 printers of meer
Loftware_Cloud_Compliance_Logo

Opereren in een gereguleerde omgeving? Cloud Compliance is de eerste validatie-ready Cloud labeloplossing en biedt alles wat je nodig hebt om je etikettering in een gereguleerde omgeving te beheren. 

 • Digitaliseer en standaardiseer de goedkeuringsprocessen voor labels
 • Automatiseer labelwijzigingen en -goedkeuringen in een workflow
 • Leg elk geprint label vast en traceer het
 • Vereenvoudig de naleving van de FDA UDI, EU MDR, FDA 21 CFR Part 11 en EU GMP Annex 11 regelgeving
 • Eenvoudige validatie van je labels
 • Schaalbare oplossing; ook bij meerdere locaties of partners
 • Versie Small – tot 40 printers
 • Versie Large – 50 printers of meer

Voordelen van Cloud labeling voor jouw bedrijf

Cloud labeling heeft vele voordelen. We zetten een aantal van de belangrijkste voordelen voor je op een rij. 

Voordeligheid

Dankzij labeling in de cloud verlagen bedrijven kosten die gepaard gaan met labelen op locatie. Cloud labeling software maakt immers investeringen in hardware overbodig. Dit maakt het een kosteneffectieve oplossing voor organisaties van elke omvang.

Flexibiliteit

Cloud labeling software biedt ongeëvenaarde flexibiliteit en toegankelijkheid. Het enige dat gebruikers nodig hebben is een internetverbinding om toegang te krijgen tot het platform. Deze toegankelijkheid op afstand vergemakkelijkt de samenwerking tussen alle betrokkenen.

Snelheid

Door terugkerende taken te automatiseren en samenwerking te vergemakkelijken, verbetert cloud labeling software de snelheid van het labelproces. Deze verhoogde efficiëntie vertaalt zich in zakelijke voordelen, zoals een kortere time-to-market en een betere concurrentiepositie.

Nauwkeurigheid

Door middel van nauwgezette kwaliteitscontroles helpt labeling software in de cloud de nauwkeurigheid en consistentie van gelabelde data te garanderen. Alle labelbestanden blijven 100% uniform. Dankzij een flinke afname van foutieve labels lopen allerlei processen in het bedrijf soepeler.

Schaalbaarheid

Als datasets groter of complexer worden, kunnen cloud-oplossingen naadloos opschalen. Je kunt ook gemakkelijk extra gebruikers, printers of vestigingen toevoegen. Deze schaalbaarheid zorgt ervoor dat bedrijven toenemende volumes aankunnen zonder extra investeringen of kwaliteitsverlies.

Veiligheid

Bij cloud labeling software worden updates aan de software, forms en labelbestanden centraal uitgevoerd. Zo blijft alles overal up to date. Daarnaast pluk je de vruchten van automatische back-ups. Al je data en alle labels zijn automatisch veilig opgeslagen in de cloud.

Persoonlijk Loftware Nicelabel ervaren?

De mogelijkheden van Nicelabel zijn eindeloos. Wij helpen je graag zelf ervaren wat Nicelabel labelsoftware voor je kan doen? 
Vraag dan een free 30-day trial van deze software.