Toshiba BV400D

Desktop printers

TOSHIBA BV400D

Deze robuuste desktop printerserie doet niet onder voor een mid-range printer en garandeert uitstekende printresultaten en continue prestaties. Diverse functionaliteiten zorgen ervoor dat de printer vrijwel direct labels en tickets kan printen. De hoge printsnelheid verhoogt de productiviteit en dankzij de geavanceerde processor worden gegevens direct verwerkt. Door de betrouwbaarheid blijft downtime minimaal.

De printers uit de BV400 series waarborgen een hoge productie dankzij de uitzonderlijke hoge printsnelheden. Dankzij de compacte afmetingen passen ze goed in omgevingen waar ruimte schaars is. De printers zijn intuïtief & overzichtelijk voor gebruikers. 

Deze direct thermisch desktop printer is verkrijgbaar in twee varianten; De BV410 met LCD display (leverbaar in wit) en de BV420 zonder display (leverbaar in wit en antraciet). Beide zijn eenvoudig te integreren met complexe IT-omgevingen dankzij meervoudige printertaal emulaties. Gegarandeerd uitstekende prestaties & functionaliteiten tegen een lage investering. 

  • Van dit type printer is ook een linerless model voor duurzaam printen verkrijgbaar. 

Meer informatie of een offerte aanvragen?