Epson C6000

Kleuren labelprinters

EPSON C6000

De C6000 labelprinter biedt nieuwe kansen voor bedrijven met veel SKU’s om te beheren. Met de C6000 profiteert u van veel nieuwe functies, die zijn ontworpen om praktische en creatieve oplossingen te bieden. Ondersteuning van mediabreedtes van 25,4mm tot 112mm en biedt uitgebreide mediaondersteuning die zelfs getextureerd papier omvat. 

Breder printen? Kies dan voor de C6500! Met dezelfde eigenschappen ondersteunt deze printer mediabreedtes tot maar liefst 215,9mm. 

Een beweegbare sensor maakt het mogelijk om op elke vorm etiket te printen. En door de I/O interface is deze veelzijdige printer heel geschikt om in te zetten in automatische print & apply productielijnen. Hier heeft Labels en Meer reeds ervaring mee, dus wij adviseren je graag uit ervaring. 

Verkrijgbaar in twee uitvoeringen: De AE variant met automatisch snijmes en de PE variant met een unieke automatische etiket dispenser functie. Beide zijn geschikt voor tal van materialen, zoals papier (matte of glossy coating), kunststof, ticketmateriaal, polyester of PET. 

Voor iedere toepassing kunnen wij u het materiaal leveren waarmee on-demand kunt printen op ieder gewenst moment, zonder concessies aan kwaliteit. Omdat u de printer aan de voorzijde bedient en de kosteloze beheersoftware eenvoudig te installeren is, hebt u geen specialistische training nodig om de printer te kunnen bedienen. Op het Lcd-scherm worden de inktniveaus en de printerstatus weergegeven.

Meer informatie of een offerte aanvragen? 

Meer informatie of een offerte aanvragen?