Epson C6500

Kleuren labelprinters

EPSON C6500

De Epson C6500 kleuren labelprinter uit de Colorworks serie is het grotere broertje van de C6000 printer en kan bredere etiketten tot wel 215,9mm printen. Deze on-demand, digitale 4-kleuren labelprinter biedt nieuwe kansen voor bedrijven met veel SKU’s om te beheren en niet veel tijd. De ColorWorks CW-C6500 breidt het assortiment van Epson uit om te voldoen aan de behoeften van kleine tot middelgrote batchklanten in vele sectoren (voedsel, chemie, drank, productie enz.)

De CW-C6500 profiteert van een schat aan nieuwe functies die zijn ontworpen om praktische en creatieve oplossingen te bieden. Het ondersteunt mediabreedtes, van 25,4 mm tot 215,9 mm en biedt uitgebreide mediaondersteuning die zelfs getextureerd papier omvat. Praktisch gezien kan dit assortiment kleurenlabelprinters alles printen, van kleine labels voor het verdampen van vloeibare flessen tot grote duurzame labels die geschikt zijn voor chemische vaten. De innovatieve beweegbare sensor maakt het ook mogelijk om op elke vorm te printen, zonder dat er een tweede stans nodig is.

Epson C6500 met label

Je zelf geprinte etiketten direct aanbrengen?

Heb je cilindrische producten? Dan kan je de etiketten die je met de Epson C6500 print direct rondom aanbrengen wanneer we de printer combineren met een semi-automatische etiketteermachine. 

Hiermee bespaar je extra handelingen, wordt het etiket zeer nauwkeurig aangebracht en behoud je de flexibiliteit van het zelf printen van je etiketten. 

Meer informatie & mogelijkheden

Wil je meer weten over het zelf in kleur printen van je etiketten? Onze experts vertellen je er graag meer over. We weten precies welke oplossing het best geschikt is voor jouw toepassingen en helpen graag met het maken van de juiste keuze.