Gryphon gm4500 scanners

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Gryphon GM4500 scanners

BLOG

GM4500 SCANNERS

De beste scanners in hun klasse

De Gryphon 4500 scanners zijn extreem krachtige en prachtig ontworpen handscanners die perfect in je hand passen. De ergonomische vorm vermindert vermoeidheid van de gebruiker, zodat hij/zij de scanner de hele dag moeiteloos kan blijven gebruiken. Een zeer intuïtieve en gebruiksvriendelijke scanner die uitstekende leesresultaten garandeert. De draadloze versie is in bijgeleverde houder op te laden zonder dat fysieke contact nodig is en kan zonder opladen maar liefst 80.000 scans uitvoeren.

De Gryphon 4500  wordt geleverd met een megapixelsensor die ultieme leesprestaties biedt op elk codetype, allemaal met een grotere scherptediepte en gezichtsveld. Omdat het een eersteklas scanner is, kan hij afbeeldingen van hoge kwaliteit en helderheid vastleggen. De warmwitte verlichting is niet alleen prettig voor het menselijk oog, maar helpt ook om een groter aantal streepjescodes op gekleurde etiketten beter te lezen.

De houder is verstelbaar in meerdere standen. Dit biedt de flexibiliteit om de scanner in presentatiemodus te gebruiken om de codes te lezen zonder hem op te hoeven pakken, en dat terwijl hij wordt opgeladen. De Gryphon 4500-imager is echt veelzijdig en kan 1D-, 2D-, Postcode-, Stacked-, Digimarc- en Dotcodes lezen – alles in één mooi en gebruiksvriendelijk apparaat.

Eenvoudig schoon en vrij van bacteriën

Je kunt tegenwoordig nooit voorzichtig genoeg zijn en het voortdurend schoonmaken van apparatuur kan erg tijdrovend zijn. Zoals met veel producten die zijn ontworpen voor gebruik in de gezondheidszorg, zijn alle versies van de Gryphon 4500 gemaakt van speciale materialen die bestand zijn tegen agressieve chemische reiniging. Om de operator nog meer bescherming te bieden, zijn de scanners behandeld om de groei van bacteriën op het oppervlak van het apparaat te remmen.

Robuuste kwaliteit

Hoewel de Gryphon 4500-imager een up-to-date en elegant apparaat is, is hij een van de meest robuuste scanners in zijn klasse. De behuizing met IP52-classificatie is bestand tegen herhaalde vallen van 1,8 m op beton. De trigger is in staat tot 10 miljoen bedieningen. Datalogic biedt standaard 5 jaar garantie op standaard modellen en 3 jaar garantie op draadloze versies.

Winkelmandje