Handsfree scannen met de b-ring

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Handsfree scannen met de…

blog

Scannen met twee handen vrij

Gebruik je regelmatig mobiele terminals maar heb je zo nu en dan de behoeft om je handen vrij te hebben, bijvoorbeeld tijdens het order picken? De B-Ring finger trigger is een slimme, simpele en economische om je handen vrij te hebben en gewoon gebruik te blijven maken van je bestaande terminals. 

Met de B-Ring is het niet langer nodig om je device weg te leggen om je handen vrij te hebben. Het werkt heel eenvoudig. Je plaatst je terminal om je pols/onderarm, koppelt de B-Ring eenvoudig en draadloos via Bluetooth met je terminal en je bent klaar om te scannen! Met een simpele druk op de knop activeer je de scanfunctie van de mobiele terminal. Moeilijker is het niet. 

B-Ring ringtrigger

Voor een efficiënt logistiek proces is het snel en foutloos scannen van barcodes van groot belang. Maar ook niet te onderschatten is het belang van je handen vrij hebben, goederen moeten namelijk vaak verplaatst worden. 

Labels en Meer biedt nu een eenvoudige en goedkope oplossing om de scanfunctionaliteiten van je bestaande professionele terminals te blijven gebruiken meer wel je handen vrij te hebben. Door de B-Ring te koppelen aan je terminal kan je deze met een druk op de knop op je wijsvinger eenvoudig bedienen en heb je je handen vrij om je werkzaamheden verder te verrichten. 

Meer weten?

Wil je weten over linerless labels printen ook interessant is voor jouw bedrijf? Wij vertellen je er graag meer over. 
Ook een demonstratie behoort tot de mogelijkheden. Interessant? Neem dan contact met ons op. 

Winkelmandje