HS7500 handscanner van Datalogic

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. HS7500 handscanner van Datalogic

BLOG

HS7500 handscanners

Scannen met beide handen vrij!

Kom je ook altijd handen tekort tijdens je werkzaamheden? Wellicht is de handscanner van Datalogic dan een uitkomst; een uiterst compacte en ergonomische scanner die je om je pols draagt! De scanresultaten zijn perfect, zelfs tot een afstand van 1,5 meter. Werkt volledig draadloos, dus geen kabeltjes die in de weg zitten.

De scanner heeft een batterijduur van 15 uur en is op te laden in het separate laadstation, dit duurt slechts twee uur. Met een volle batterij zijn maar liefst 10.000 scans te maken. De scanner is eenvoudig via bluetooth te koppelen met al je apparaten en  de gescande data daarmee direct zichtbaar. Valbestendig tot 2 meter. 

 

Compact een veelzijdig 

Meer bewegingsruimte en flexibilteit; de scanner is slechts 50 x 45 x16 mm groot en weegt maar 40 gram. De ergonomische handtrigger maakt hem eenvoudig en prettig in gebruik, geschikt wanneer meer handvrijheid gewenst is in bijvoorbeeld de detailhandel, gezondheidszorg, productie, transport of logistiek. 

Technische specificaties

De HS7500 is verkrijgbaar in de standaard variant, geschikt voor scannen op korte afstand (10 tot 80 cm) en de mid-range variant die een afstand tot 1,5 meter kan overbruggen. Scant alle gangbare 1D/2d barcodes via de geïntegreerde megapixelsensor met drievoudige feedback: LED-display, akoestisch en vibratie. De handstrap en het oplaadstation zijn apart te bestellen. 

Winkelmandje