Linerless printen

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Linerless printen; lean &…

blog

Linerless printen; lean and green

Het linerless printen van etiketten is een perfecte keuze voor milieubewuste organisaties. De zelfklevende etiketten zonder rugpapier helpen afval te verminderen, grondstoffen te besparen en tegelijkertijd de totale kosten te verlagen. Linerless etiketten kunnen met behulp van de Toshiba BV420D-GL labelprinter eenvoudig direct thermisch worden geprint. Het gebruik van linerless labels heeft verschillende voordelen:

  • Er kunnen tot wel 40% meer etiketten op een rol
  • Geen afval van rugpapier tijdens gebruik van de printer, dus altijd een opgeruimde en schone werkomgeving
  • Minder afval omdat rugpapier niet weggegooid wordt. Minder afvalverwerking zorgt voor lagere kosten en vermindert de CO2 uitstoot
  • Flexibel in het afsnijden van etiketten op verschillende lengtes, standaardistatie
  • Rollen nemen minder ruimte in bij opslag en transport, dus lagere CO2 footprint
Toshiba BV420D_GL linerless labelprinter

De speciale OptiCutTM etiketten zijn ontwikkelt door UPM Raflatac en garanderen een perfecte kleefkracht en hebben precies de juiste eigenschappen wanneer het gaat om het afsnijden van materiaal. Het garandeert namelijk nette, schone snijranden en het blijft zeer goed kleven op uw producten zoals verzenddozen.  Gegarandeerd perfect resultaat dus!

Linerless etiketten zijn geschikt voor vele toepassingen, zoals afprijzen of schapetiketten, maar zeer zeker ook voor het verzendproces. E-commerce is momenteel één van de snelst groeiende branches. De vraag naar efficiënte en betrouwbare processen om alle verzendingen op de juiste manier te labelen neemt hierdoor enorm toe. Samen met Toshiba biedt Labels en Meer een instapklare, milieuvriendelijke linerless printoplossing.

Meer weten?

Wil je weten over linerless labels printen ook interessant is voor jouw bedrijf? Wij vertellen je er graag meer over. 
Ook een demonstratie behoort tot de mogelijkheden. Interessant? Neem dan contact met ons op. 

Winkelmandje