Onderscheidend in service

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Onderscheidend in service

BLOG

Onderscheidend op het gebied van service

Labels en Meer onderscheidt zich van andere leveranciers op het gebied van support en ondersteuning. Waar andere stoppen, gaan wij nog net een stapje door.

  1. We luisteren naar onze klanten en denken mee over de beste oplossingen. Samen bepalen wat voor jou de beste keuzes zijn om ervoor te zorgen dat je uiteindelijk precies dat aanschaft waar je ook echt blij van wordt.
  2. Met onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van hard- en software zorgen we ervoor dat alles ingericht goed op elkaar afgestemd en ingericht wordt. Maak je gebruik van onze installatie service? Dan gaan we niet weg voordat alles perfect werkt.
  3. Labels en Meer biedt je vakkundig technische ondersteuning. Mochten er zich onverhoopt toch problemen voordoen hebben wij alles in huis om je direct goed te kunnen helpen. Wij bieden je technische ondersteuning per telefoon en e-mail, remote (via TeamViewer) of op locatie.
  4. We hebben alles in huis om jouw printproces optimaal in te richten. We hebben een uitgebreid aanbod aan labelprinters, maar uiteraard ook bijbehorende verbruiksartikelen. Maar we helpen je ook graag op het gebied van etiket verwerking, ontwerpsoftware, barcode scanners en etiketteeroplossingen.
  5. Onze service stopt niet na de levering van onze producten maar gaat juist daarna verder! Aftersales is juist misschien wel waar we ons het meest in onderscheiden. We willen namelijk dat onze oplossingen je ook na verloop van tijd blij blijven maken. Daar gaan we voor.

 

Service en support bij Labels en Meer
Winkelmandje