DTM LX2000

Kleuren labelprinters

DTM LX2000

Met de LX 2000 kleurenprinter print je zelf etiketten in kleur, op het moment dat je ze nodig hebt en precies in de oplage die je wenst!

De DTM LX 2000 is een perfecte oplossing voor bedrijven die een grote range aan producten zelf flexibel willen etiketteren of hun producten onder private label aan derden verkopen. Op deze manier is het niet langer noodzakelijk om voorbedrukte etiketten op voorraad te houden of belemmerd te worden door lange levertermijnen en hoge kosten voor kleine oplages van full colour etiketten. 

Kwaliteit
Door zijn maximale afdruksnelheid van 152mm per seconde en een resolutie van maximaal 4800 dpi is de printkwaliteit uitmuntend. Hier draagt ook de kleine druppelgrootte van 4 picoliter aan bij. In het oog springen ook de maximale afdrukbreedte van 206mm en het feit dat etiketten aflopend (zonder witrand) geprint kunnen worden.

Zuinigheid
Er wordt gebruik gemaakt van 4 gescheiden kleurcartridges; je wisselt alleen de kleur die op is. 

Connectiviteit
De LX 2000 voorziet in een USB 2.0 en netwerk aansluiting. Via een Windows driver is het mogelijk meedere printers op een PC aan te sluiten. De printmonitor houdt je op de hoogte van de printerstatus en inktverbruik. 

Meer informatie of een offerte aanvragen? Neem contact met onze specialisten op. 

Meer informatie of een offerte aanvragen?