Epson C4000

Kleuren labelprinters

EPSON C4000

De Epson C4000 kleuren labelprinter is de nieuwste printer uit de ColorWorks serie. Deze on-demand, digitale 4-kleuren labelprinter biedt nieuwe kansen voor bedrijven met veel SKU’s om te beheren en niet veel tijd. De ColorWorks C4000 breidt het assortiment van Espon uit om te voldoen aan de behoeften van kleine tot middelgrote batchklanten in vele sectoren waaronder voedsel, chemie, drank, productie enz. 

De Epson C4000 is de ideale oplossing voor het on-demand afdrukken van etiketten in kleur voor bedrijven van elke omvang. Van de voedingsmiddelen- en drankenindustrie tot chemische en farmaceutische producenten, ticketingtoepassingen of voor kleurtoevoegingen aan uw productlabel. De printers produceren hoogwaardige etiketten in eigen beheer en on-demand, in kleine tot middelgrote volumes. De Epson C4000 is door zijn compacte formaat uitermate geschikt in een omgeving met beperkte ruimte.

EPSON-Colorworks-C4000
EPSON-C4000_Rol

Geschikt voor vrijwel alle materialen

De serie biedt een uitvoering die geschikt is voor de meest universele materialen een een uitvoering speciaal voor matte materialen. Het model met matzwarte inkt produceert diepere zwarttinten op matte media en een scherpere afbeelding op gewone media. Het universele model heeft glanzende zwarte inkt en produceert hoogwaardige afdrukken op een breder scala aan substraten, met de beste resultaten van synthetische tot glanzende media. Beide modellen gebruiken dezelfde cyaan, magenta en gele inkten.

De Epson C4000e-serie, die is ontworpen op basis van de bekroonde Precision Core-technologie van Epson, drukt etiketten met een hoge resolutie en hoge kwaliteit af. In combinatie met de ‘colour matching’ functies (ICC-profiel en tool voor de afstemming van steunkleuren) levert dit indrukwekkende resultaten op. De afzonderlijke cartridges met gepigmenteerde inkt zorgen voor sneldrogende, zeer gedetailleerde, waterbestendige etiketten die niet vlekken en niet vervagen.

De C4000e-serie beschikt over een reeks gebruiksvriendelijke functies en verbeterde connectiviteit, waardoor u flexibeler kunt afdrukken. De SDK’s voor iOS en Android (geleverd door Epson) vereenvoudigen de integratie en connectiviteit. Hiermee kunt u eenvoudig en intuïtief afdrukken vanaf tablets en profiteren van integratietools die een one-stop shop voor on-demand variabele gegevens bieden. Stuurprogramma’s zijn beschikbaar voor ESC Label, Linux en Mac.

Er is ook een (optionele) Wi-Fi-dongle verkrijgbaar, waarmee u overal en op elk moment kunt afdrukken. Via een eenvoudige webinterface zijn configuratie, onderhoud en monitoring op afstand mogelijk. U kunt hiermee uw hele printerpark beheren.

De printer beschikt over een groot LCD-scherm van 2,7 inch en is daarmee bijzonder gebruiksvriendelijk, plus een automatische papiersnijder die eenvoudig door de gebruiker kan worden vervangen zodat u geen monteur hoeft te bellen.

Voor extra gemoedsrust dekt Epson alles (met inbegrip van de printkop), zolang de printer onder garantie/CoverPlus valt en voldoet aan de criteria in het fair use-beleid van Epson.

Meer informatie & mogelijkheden

Wil je meer weten over het zelf in kleur printen van je etiketten? Onze experts vertellen je er graag meer over. We weten precies welke oplossing het best geschikt is voor jouw toepassingen en helpen graag met het maken van de juiste keuze.