Epson C7500

Kleuren labelprinters

EPSON C7500

De C7500 print fullcolour etiketten op hoge snelheid waarmee u etiketten wanneer nodig in uw eigen bedrijf afdrukt. De Epson C-7500 print fullcolour labels met afdruksnelheden van maximaal 300mm/sec en heeft afzonderlijke inktpatronen met inkt op pigmentbasis, dit in tegen stelling tot veel andere inkjet kleurenprinters die de standaard ‘dye based’ inkten gebruiken.

De pigmentinkten van Epson zorgen voor een hogere kleur en daarmee ook voor een aanzienlijk lager verbruik. Daarnaast zijn de etiketten uit de Epson Colorworks labelprinters door deze inkjet technologie watervast. In combinatie met de juiste kunststof print media (mat kunststof) print u met deze printer eenvoudig GHS labels die voldoen aan de BS5609 certificering.

Dankzij de afzonderlijke patronen met gepigmenteerde inkt kunt u sneldrogende, zeer gedetailleerde etiketten maken die niet vlekken, waterbestendig zijn en niet vervagen. Door de duurzame kwaliteiten van gepigmenteerde inkt zijn uw etiketten niet alleen zeer fraai, maar ook zeer geschikt voor tal van toepassingen.

U kunt eenvoudig afdrukken op uiteenlopende materialen, inclusief:

– Papier met een matte en glossy coating

– Kunststoffen PP / PET / PES)

– Ticketmateriaal

– Polyester (Satijn en linnen)

– PET (wit of transparant).

Voor iedere toepassing kunnen wij u het materiaal leveren waarmee on-demand kunt printen op ieder gewenst moment, zonder concessies aan kwaliteit. Omdat u de printer aan de voorzijde bedient en de kosteloze beheersoftware eenvoudig te installeren is, hebt u geen specialistische training nodig om de printer te kunnen bedienen. Op het Lcd-scherm worden de inktniveaus en de printerstatus weergegeven.

Meer informatie of een offerte aanvragen? 

Meer informatie of een offerte aanvragen?

[contact-form-7 id="403" title="Offerte contact formulier"]