etiket rewinders

  1. Home
  2. /
  3. Rewinders

etiketverwerking

REWINDERS

Door een rewinder aan een printer te koppelen, kan je de geprinte etiketten direct vanuit de printer snel en eenvoudig weer op rol opwikkelen. Zo werk je efficient en bespaar je tijd. 

De snelheid van de rewinder kan gesynchroniseerd worden met de printer. Hierdoor is het resultaat altijd constant. Wanneer de etiketrol is opgewikkeld, kan je deze eenvoudig gebruiken in een etiketteermachine of dispenser. 

Rewinders zijn verkrijgbaar voor diverse kerngroottes, verschillende diameters en etiketbreedtes. Wij helpen graag bij het kiezen van de juiste oproller. Hiervoor werken we samen met de Belgische fabrikant LabelMate, maar uiteraard adviseren wij ook graag over de standaard opties van printerfabrikanten. 

De voordelen van een rewinder

Een greep uit ons assortiment etiket rewinders

MC-10 etiket rewinder Labelmate

MC10/Mini CAT

Het instapmodel van LabelMate. Standaard geschikt voor etiketten tot 125mm breedte met kernen 38, 40, 44, 70, 76 en 100mm. Ook leverbaar is het MC-10+ model, deze heeft een externe aansturing.

Etiketten rewinder MC11 van Labelmate

MC11

Als de MC 10, maar dan met variabele kernhouder. In te stellen voor kernen van 25 tot 101mm. Ook verkrijgbaarbaar als MC-11+ variant met externe aansturing.

CAT-3 etiket rewinder Labelmate

CAT-3

Voor professionele etiketverwerking op hoge snelheid (125cm/sec). Standaard geschikt voor etiketten tot 155mm breedte, optioneel tot wel 270mm. Voor kernen 24,5, 38, 40, 44, 70, 76 en 100mm. Optioneel ook met instelbare kern.

UNI-CAT etiket rewinder labelmate

UNI-CAT

Uitermate geschikt voor meer industriële toepassingen en in combinatie met kleurenprinters. Een echte robuuste rewinder, die met gemak zelfs de zwaarste rollen oprolt. Kan eveneens als unwinder ingezet worden. Deze variant heeft standaard een tension arm.

Meer mogelijkheden

Dit is slechts een beperkt overzicht van de meest ingezette rewinders. Wij helpen je graag de best passende keuze te maken voor jouw situatie. 
Neem dan ook gerust contact met ons op voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.