Automatiseer het bundelen van labels

 1. Home
 2. /
 3. Nieuws
 4. /
 5. Toshiba label stacker

BLOG

Toshiba label stacker

Specifiek ontworpen voor de B-EX4T1

Handmatig labels bundelen is verleden tijd met deze field installable stacker! De label stacker bevordert de doorlooptijd van bestaande processen en geeft tegelijkertijd ruimte om te focussen op andere werkzaamheden. 

De label stacker is specifiek ontworpen voor de Toshiba B-EX4T1 printer en is operationeel in combinatie met een rotary cutter. De stacker kan gebruikt worden voor het bundelen van verschillende formaten labels en is geschikt voor het verwerken van diverse materialen zoals textiel en karton. De druksensor van deze module bepaalt de hoogte van de stapel geprinte labels en is daarmee instelbaar op het gewenste aantal labels. Indien de ingestelde hoogte is bereikt, stopt het printproces van de B-EX4T1 automatisch. 

Standaard bundelt de label stacker ononderbroken de geprinte labels vanaf de eerste druk op de knop. Dit proces kan nog verder geautomatiseerd worden door het installeren van een I/O interface. Hierdoor springt de module automatisch aan tijdens het printen van een labels volgt deze het verdere printproces van de B-EX4T1. 

Specificaties

 • Stapelcapaciteit150 mm
 • Textielen labelsBreedte 30-60 mm / Hoogte 30-110 mm
 • Kartonnen labelsBreedte 35-100 mm / Hoogte 30-110 mm
 • Klevende labelsBreedte 35-100 mm / Hoogte 30-110 mm
 • Binnen diameter mediarol76 mm
 • Netspanning100-220V, 50-60Hz
 • Afmetingen180 x 360 x 315 mm (b x d x h)

Opties

Om de label stacker te kunnen gebruiken is altijd een rotary cutter vereist. Wanneer een automatisch proces gewenst is, is naast de rotary cutter ook de I/O interface vereist. 

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de label stacker van Toshiba of andere mogelijkheden om jouw processen eenvoudiger in te richten? Wij adviseren je graag! 

Winkelmandje