10 jaar labels en meer

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Labels en Meer 10…

BLOG

Jubileum

Labels en Meer bestaat 10 jaar

Op 1 mei viert Labels en Meer het 10-jarig bestaan

Het begon allemaal met één man, één visie en een gereedschapskoffer in de hand: Marco Nous. Na meer dan een decennium ervaring in het vak besloot Marco het roer om te gooien en zijn eigen weg te banen. Gewapend met zijn gereedschapskoffer, technische kennis en een passie voor service, begon hij zijn reis; klaar op elk probleem op te lossen met een glimlach een en gezonde dosis enthousiasme. 

Labels en meer - 10 jaar
Labels en Meer - 10 jaar - Marco Nous

Van technische ondersteuning tot full service partner

Wat begon als een eenmanszaak groeide al snel uit tot iets veel groters. Labels en Meer breidde zijn assortiment uit, van printers tot barcode scanners, en van label software tot etiketten – alles wat een bedrijf nodig heeft op het gebied van barcode oplossingen. Nu 10 jaar later is Labels en Meer een full service partner voor haar klanten. 

Een stapje meer 

Bij Labels en Meer draait het niet alleen om goede producten. Het draait om mensen; zowel klanten als medewerkers. Onze service gaat verder dan alleen het leveren van producten of het bieden van de juiste technische ondersteuning. Wij ontzorgen de klant, waarbij persoonlijke service en klantvriendelijkheid centraal staan. We zetten altijd net dat stapje meer om een glimlach op het gezicht van onze klant te toveren. Voor ons is het belangrijk om niet alleen te voldoen aan de verwachtingen van de klant, we willen deze verwachtingen overtreffen. Wellicht zijn het onze Brabantse roots; we hechten aan een warme en gastvrije omgeving waarin klanten zich gewaardeerd voelen. 

Goede dienstverlening doe je nooit alleen

Maar achter elk succesvol bedrijf staat niet alleen een geweldig team, maar ook sterke partners. Over de jaren heen hebben we duurzame relaties opgebouwd met leveranciers die ons service-DNA delen. We zijn hen enorm dankbaar voor hun bijdrage aan ons succes. 

Klaar voor de toekomst

Ons team is klaar om de komende jaren nog meer bedrijven te ondersteunen. Nadat Labels in Meer op twee locaties in Breda gevestigd is geweest zitten we inmiddels al weer drie jaar in ons prachtige, toekomstbestendige, pand in Oosterhout. Vanuit hier brengen we een toast uit op 10 jaar Labels en Meer! 

labels en meer

hoe kunnen we je helpen?

Om alles uit je labels te halen, heb je een partner nodig die verder kijkt dan je vraag. We hechten ons aan jouw situatie en helpen je van analyse en advies tot en met het optimaal presteren van je printers en etikettering.

Inzicht nodig in je situatie? Labels en Meer adviseert over de meest efficiënte oplossingen op het gebied van printen en scannen én de beste consumables voor een perfect resultaat.

Stel de perfecte mix samen voor het aansturen van je printers en het opmaken van je labels. We leveren de juiste apparatuur met de best passende software. Alleen van speciaal door ons geselecteerde partners, zodat we weten dat ons kwaliteitslabel gegarandeerd is. 

Met goed onderhoud van je apparatuur behoud je een constante kwaliteit en voorkom je problemen. Onze service experts houden je apparatuur in topconditie. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor een onderhouds- of servicecontract. 

Kennis maken?

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? We komen graag met je in contact of komen bij je langs!

Winkelmandje