Nieuw: novexx printers

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. NIEUW in het assortiment:…

BLOG

NIEUW BIJ LABELS EN MEER

Printers en onderdelen van NOVEXX

Met ruim 50 jaar ervaring in de markt is NOVEXX Solutions een bekende spelers in de markt, voorheen gekend als de Avery Dennison business unit “Industriële Print & Apply (IPA)”. Uit het hoogwaardige assortiment van NOVEXX Solutions bieden wij bij Labels en Meer de robuuste labelprinters uit de XLP 51X en 64-0X series aan. Daarnaast zijn wij ook partner op het gebied van service, onderhoud en de levering van onderdelen van deze printers. 

novexx-solutions-logo
Novexx XLP labelprinter

XLP 51X labelprinters – print zoals je mag verwachten

De XLP 51x labelprinter past perfect in elke industriële omgeving. Print (direct thermisch of via thermo transfer) tekst, afbeeldingen en barcodes in hoge kwaliteit op een grote verscheidenheid aan materiaal zoals (gecoat) papier, folie of karton. Het is de perfecte printoplossing voor toepassingen met een gemiddeld volume, verkrijgbaar in printbreedtes van 4 en 6 inch. 

Robuuste en duurzame constructie
Hoogwaardige componenten zoals de robuuste behuizing garanderen een lange levensduur in elke industriële omgeving

Maximale uptime
De opklapbare deksel zorgt voor snel en eenvoudig laden van etiketten en printfolie, reiniging en onderhoud kan zonder gereedschap en ook de eenvoudig bereikbare printkop optimaliseert de uptime. 

Intuïtief display
Een kleurdisplay met hoog contrast en een intuïtief menu met pictogrammen voor een gemakkelijke en gebruiksvriendelijke navigatie. 

Geweldige printresolutie
Zowel in 4 als 6 inch printbreedtes is er een printresolutie van 200, 300 en 600 dpi verkrijgbaar.

Zo veel opties, altijd de juiste keuze voor uw toepassing

Dispenser & rewinder
Novexx-XLP-dispenser-internal-rewinder
Externe rewinder
Novexx-XLP-externe-rewinder
Cutter
Novexx-XLP-cutter
Light Touch Applicator
Novexx-XLP-LTMA
Textile Cutter Stacker
Novexx-XLP-TCS

64-0X labelprinters – voor printen op hoge snelheid

De 64-0x printserie bestaat uit hoogwaardige direct thermische en thermo transfer labelprinters met printbreedtes van 4, 5, 6 en 8 inch. Het is de ideale oplossing om te voldoen aan de hoge eisen van industriële toepassingen in de logistiek, warehouses, industrie en de detailhandel. Standaard data-interfaces zoals Ethernet en USB maken integratie in bestaande processen en netwerken eenvoudig. 

Besparing
Geweldige standaardfuncties zoals de lintbesparingsfunctie, folierollen van 600 meter, printbreedte tot 203 mm (8 inch) en printsnelheid tot 400 mm/s zorgen voor directe kostenbesparingen zonder afbreuk te doen aan de printkwaliteit.

Semi-automatisch Print & Apply oplossingen
In combinatie met een LTSI-applicator kunnen 64-0x printers eenvoudig omgebouwd worden tot flexibele print & apply systemen. 

64-0x met RFID
De vraag naar RFID labeltoepassingen neemt gestaag toe. De 64-0x printers kunnen worden uitgerust met een RFID-UHF optie. Naast standaard afdruktaken kan de printer ook RFID UHF labels en -tags coderen, schrijven en verifiëren. 

 

Novexx-64-04-labelprinter

Meer weten over over Novexx Solutions printers of onderdelen?

Wij helpen je graag de best passende keuze te maken uit het uitgebreide assortiment. Heeft u al een printer van Novexx Solutions staan? Dan helpen wij u graag met de levering van onderdelen of het uitvoeren van onderhoud of reparties aan deze printer. Neem dan ook gerust contact met een van onze specialisten op. 

Winkelmandje